9 maj 2012

Call of Duty 4

Jag blir ju bara gladare och gladare över min Mac. Det allmänna pratet är ju att man inte kan spela på dem men jag kan inte riktigt hålla med om det. Själv spelar jag en hel del!

En av favoriterna är ju såklart COD4 som snurrar klockrent med alla grafikinställningar på max även på min laptop. För att få COD4 att fungera lite trevligare behövs ju mods. Min favorit-mod till COD4 är enkelt PeZBOT, som tillför bottar till COD4 (eller World at War om man så önskar).

Ladda helt enkelt bara hem PeZBOT härifrån och packa upp den till din Mods-katalog. När du sedan startar spelet klickar du på Mods, väljer PeZBOT och sedan Launch. Spelet startar om med PeZBOT aktiverat. Välj en bara och gå in i spelet. Då är det dags att få in lite bottar. Tryck B, 4, 1, 5 för att snabbt dra in 10 bottar. Sen är det Game-On!

 

Postat under: Program

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!