Call of Duty 4

Jag blir ju bara gladare och gladare över min Mac. Det allmänna pratet är ju att man inte kan spela på dem men jag kan inte riktigt hålla med om det. Själv spelar jag en hel del!

En av favoriterna är ju såklart COD4 som snurrar klockrent med alla grafikinställningar på max även på min laptop. För att få COD4 att fungera lite trevligare behövs ju mods. Min favorit-mod till COD4 är enkelt PeZBOT, som tillför bottar till COD4 (eller World at War om man så önskar).

Ladda helt enkelt bara hem PeZBOT härifrån och packa upp den till din Mods-katalog. När du sedan startar spelet klickar du på Mods, väljer PeZBOT och sedan Launch. Spelet startar om med PeZBOT aktiverat. Välj en bara och gå in i spelet. Då är det dags att få in lite bottar. Tryck B, 4, 1, 5 för att snabbt dra in 10 bottar. Sen är det Game-On!

 

Postat under: Program