18 december 2011

Emmas rum

Egentligen skulle vi bara tapetsera om, men det blev som det brukar. Först målade jag om dörren till hennes rum, sen alla dörrar i hela huset. När jag då idag skulle börja med själva tapetseringen börjar jag och Suzana att fundera på möbleringen. Vi har haft en stor jädra garderob som tar upp en massa plats i rummet, men det klart. En garderob är rätt så nödvändig.

Efter en stunds grubblande kom då Suzana på den goda iden att ta tigersågen och såga ett stort hål i väggen! Det är inte riktigt så dramatiskt som det låter, för på andra sidan väggen sitter en garderob, men nu skall vi så att säga ”ge” det garderobsutrymmet till Emmas rum istället.Summa summarum: Emma får en stor garderob utan att någon yta alls försvinner från hennes rum!

Det enda som vi använder ”vårt gamla” utrymme till är en smutstvätt-korg, och den kan man nog placera någon annanstans.

Det är en hel del jobb som ska göras för att få detta bra och snyggt, men jag tycker det är himla kul, så detta ska nog gå vägen!

 

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!