Emmas rum

Egentligen skulle vi bara tapetsera om, men det blev som det brukar. Först målade jag om dörren till hennes rum, sen alla dörrar i hela huset. När jag då idag skulle börja med själva tapetseringen börjar jag och Suzana att fundera på möbleringen. Vi har haft en stor jädra garderob som tar upp en massa plats i rummet, men det klart. En garderob är rätt så nödvändig.

Efter en stunds grubblande kom då Suzana på den goda iden att ta tigersågen och såga ett stort hål i väggen! Det är inte riktigt så dramatiskt som det låter, för på andra sidan väggen sitter en garderob, men nu skall vi så att säga ”ge” det garderobsutrymmet till Emmas rum istället.Summa summarum: Emma får en stor garderob utan att någon yta alls försvinner från hennes rum!

Det enda som vi använder ”vårt gamla” utrymme till är en smutstvätt-korg, och den kan man nog placera någon annanstans.

Det är en hel del jobb som ska göras för att få detta bra och snyggt, men jag tycker det är himla kul, så detta ska nog gå vägen!

 

Postat under: Hemma