9 december 2011

Back on Track!

Efter 5 år med en PC på skrivbordet (ok, rätt ofta har det varit Linux på den) har jag nu äntligen återvänt från The Dark Side och skaffat mig en ny Mac! Tjoho! Det blev en Mac Mini (mjo, den är bara mini till formatet) laddad med deras stora grafikkort och en Intel i7-processor. Den är fasiken en liten muskelmaskin!

När jag renderar videos eller skapar navigationsfiler på Counter-Strike-banor märker man verkligen skillnaden på denna och min förra dator. Det är som natt och dag. Trots att den är Mini!

Av någon anledning blir jag så mycket mer kreativ när jag använder Mac, så i mitt lite kreativa yrke skadar det inte att få lite hjälp på traven med en dator som tillåter kreativitet. Jag har pillrat runt med Photoshop, Dreamweaver, Flash, Indesign och till och med GarageBand och njuter i fulla drag!

/me är en stolt Macmänniska

Nedan finns en bild på min burk

 

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!