Back on Track!

Efter 5 år med en PC på skrivbordet (ok, rätt ofta har det varit Linux på den) har jag nu äntligen återvänt från The Dark Side och skaffat mig en ny Mac! Tjoho! Det blev en Mac Mini (mjo, den är bara mini till formatet) laddad med deras stora grafikkort och en Intel i7-processor. Den är fasiken en liten muskelmaskin!

När jag renderar videos eller skapar navigationsfiler på Counter-Strike-banor märker man verkligen skillnaden på denna och min förra dator. Det är som natt och dag. Trots att den är Mini!

Av någon anledning blir jag så mycket mer kreativ när jag använder Mac, så i mitt lite kreativa yrke skadar det inte att få lite hjälp på traven med en dator som tillåter kreativitet. Jag har pillrat runt med Photoshop, Dreamweaver, Flash, Indesign och till och med GarageBand och njuter i fulla drag!

/me är en stolt Macmänniska

Nedan finns en bild på min burk

 

Postat under: Jobbet