13 november 2008

Nickelback

Under en vansinnigt lång tid har vi här hemma lyssnat på Nickelbacks låt Rockstar. Den är inte dålig direkt och jag brukar sjunga den med Emma omkring 100 gånger om dan känns det som. Det har visserligen lugnat ner sig en del på den fronten nu, men apropå den låten hittade jag ett klipp på Youtube, där nån snubbe gjort en ptroligt bra version av den: Popstar. Den handlar i grova drag om att bli en popstjärna och i mer filstilta drag om Britney Spears och liknande artister. Spana in den! Tokbra!

Postat under: Filmer

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!