Oj! Jag har en blog!

Nu var det verkligen 100 år sedan jag skrev något i min kära blog, och anledningen är INTE att det inte händer något i livet utan snarare tvärtom! Under den senaste tiden har jag nämligen blivit hemansägare! Jag och Suzana har köpt ett himla gulligt hus på Dalhemsvägen 6 i Trollhättan och under de senaste veckorna har vi hållt på att flytta in i huset och ut ur lägenheten.

Vi hade god hjälp av goda vänner för att få flytten att flyta på bra, men arbetet med att fixa till lägenheten har tagit längre tid än beräknat, först nu börjar det komma till slutet på den fronten och bara fönster och golv återstår att snygga till.

I huset har vi inget bredband ännu, men det borde komma om en inte allför avlägsen framtid. TV likaså, fast den kommer nog inte förrän i början på april enligt Telia. Det blir digital-TV för hela slanten via telejacket. Najs med 26 digitala kanaler på vår Uber-TV!

Nycklar

Postat under: Hemma