20 mars 2015

Nytt tema på bloggen

Efter att ha använt mitt gamla tema på den här sidan under ett bra tag, var det dags för en uppgradering. Att jag, av alla människor, får ett mail från Google där deras robotar upptäckte att min sajt inte var anpassad för mobila enheter gjorde inte saken bättre!

Det du ser framför dig är det nya temat. Det är som vanligt handskrivet av mig och responsivt med 5 brytpunkter så att det ska se bra ut på flertalet olika enheter med upplösningar.

En annan nyhet som jag fixade till när jag ändå var igång, 10-års jubileet av bloggen närmar sig ju med stormsteg, var att fixa till Permalänkar, dvs att länkarna till sidorna blir lite snyggare och innehåller namnet på posterna istället för bara en siffra.

Håll tillgodo!

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!