Lite spänning i vardagen

Igår släpptes Debian version 7. Jag har en server där en himla massa studenter har konton för att lösa sina uppgifter och denna server kör såklart Debian. För att få lite spänning i vardagen valde jag idag att köra en dist-upgrade till nya version 7, samtidigt som jag har massvis med studentprojekt pågående. Spänning i vardagen var det!

Jag hade tur. Endast 1 student har hört av sig hittills och berättat om vissa obehag från servern sida, hehehe.

I uppdateringen ändrades PHP från version 5.3 till 5.4, och i denna version har till exempel funktionen session_is_registered() gått från Deprecated till Gone. Studenten i fråga använde just denna funktion, så där var i alla fall ett program som inte fungerade så strålande.

Dock var jag vänlig och berättade vad han skulle skriva istället för att få samma funktionalitet som session_is_registered() erbjuder. Nu är det bara att hoppas att resten går lika smidigt. Jag kollar mail och forum väldigt ofta just idag.

debian-wheezy

Postat under: Jobbet, Program