23 april 2012

Call of Duty 4 på Mac

Enda nackdelen med Mac som jag ser det är att det inte är någon fantastisk plattform för spel. Sånt där finns det andra som är bra på, som till exempel PlayStation, XBOX och Windows. Sitter man på en Mac finns det inte så vansinnigt mycket att vraka bland och man är för det mesta tvungen att köra PC-installationer genom CrossOver Games. Crossover fungerar visserligen ganska bra, men ska du ha grafiktunga grejjer som till exempel Black Ops funkar inte en virtuell miljö.

Döm om min förvåning när jag hittade COD4 i en äkta MAC-binär! In med den och allt funkar klockrent. Det enda som saknades var lite bottar, men det löste sig snart med PEZbots, den sköna botten för COD-spelen.

cod4

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!