2 april 2012

Minnesuppgraderingar

Visserligen är det mest jag själv som skulle behöva en uppgradering, men läkare är ju rätt svåra att få tag i.

Min MacBook Pro kändes lite trög ibland med sina 4Gb minne, så jag köpte och stoppade in 8Gb i den, och jisses vilken skillnad! Allt upplevdes rappare och trevligare. Faktum är att det blev så mycket bättre att jag dagen efter åkte in på Inet på Torp och köpte 8Gb även till min Mac Mini hemma och maxade Emmas EEE-PC till 2Gb minne. Yummi!

Emmas EEE-PC kanske någon reagerar på? Inte? Du borde! Emma har ju gjort sin gamle far stolt med att köra en Mac (min gamla mini) men den har nu uppgraderats (eller nergraderats beroende på hur man ser det) till en PC. Den gamla Mini’n var verkligen gammal nämligen. Så gammal att klipp från Youtube till och med hackar på den ordentligt. Så är dock inte fallet med hennes nuvarande EEE-PC, speciellt med 2Gb minne spelar den filmer utan att tänka.

Hennes gamla Mac Mini? Nere i källaren där den troligen hör hemma.

 

Postat under: Teknik

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!