Dimman har lättat

Som en fortsättning på förra posten kan man väl säga att jag definitivt kommit fram till en lösning, och den lösningen heter Sugarsync. I det förra inlägget hade jag snöat in lite på Dropbox, men efter att ha läst in mig en aning på området och testat de många olika varianter som finns fastnade jag slutligen för Sugarsync.

Med detta program får du 5Gb gratis lagring istället för 3 som flera andra erbjuder. Det visade sig nämligen som så att 5Gb räcker ganska bra för mina behov! Dessutom har du långt fler inställningsmöjligheter med Sugarsync än till exempel Dropbox. Att uppgradera sitt konto till ett 50Gb-konto kostar faktiskt inte heller skjortan hos Sugarsync.

Har nu sedan ett par veckor tillbaka skrotat jobbets hemkatalog och kör uteslutande på Sugarsync och är mycket nöjd med lösningen. Tidigare mappade jag upp en hemkatalog på en server jag hade, och denna server synkades mot jobbets hemkatalog, men som sagt: nu är det riktigt smidigt!

 

Postat under: Jobbet