20 januari 2012

Trappan uppdaterad!

Jag kommer ihåg när vi var på visning på huset vi bott i under 5 år. Jag kommer ihåg att ett av de första vi reagerade på var att trappan i huset såg fruktansvärd ut! Tidigare ägare hade uppenbarligen spillt färg i den och sedan torkat bort så gott de hade gått, men det var fortfarande massvis med stora färgfläckar kvar. Jag kommer ihåg att jag och Suzana sa att ”Det där måste vi fixa före vi flyttar in!”.

Riktigt så blev det inte. Vi bodde med vår trappa i 5 år före det blev dags att fixa till den, men nu är det klart! Magnus har varit här i två dagar och fixat till det, och vi är hemskt nöjda med hur det blev. Kolla själv!

 

…och en liten före bild oxå. Dock inte ur samma vinkel

 

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!