Qumana

Att behöva sitta och blogga från själva webbsidan känns inte helt okej tycker jag. Då blir man ganska glad när man hittar en klient som gör riktigt bra! Den jag sitter med för tillfället heter konstigt nog Qumana och är en fri klient för att posta saker till en WordPress-driven sida.

Den fungerar riktigt bra att skriva poster ifrån, men jag gissar på att när det skall sättas in en bild i posten så kommer programmet att behöva bekänna färg!

Under Linux har jag använt en klient som heter Drivel, och den gör jobbet riktigt bra, men på Mac-sidan såg det faktiskt lite mörkare ut när jag började att leta. En sak som jag kan säga som redan nu börjar störa mig är den titala avsaknaden ifrån språkstöd! Jag skriver i blindo såvida jag inte får en stavningskontroll, men det kanske den har om man rotar lite bland inställningarna. Vem vet?

Postat under: Jobbet