25 december 2011

Tapetsering färdig!

Efter några dagars slit blev det faktiskt klart uppe på Emmas rum, och jisses va snyggt det blev! Tyvärr kunde inte riktigt kameran fånga färgerna, men så här blev det i alla fall.

Den andra saken som jag fixade till var garderoben som syns inne i hörnet. Jag tog hål i väggen med Tigersågen och fixade iordning därinne så att vi kan använda det som garderob. Det blev super!

 

 

Och en liten film som visar hur det blev efter det att vi fick in lite möbler oxå:

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=ZXc982DrD9Q]

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!