23 december 2011

Tapetsering

Igår spacklade jag det sista så i morse var det fram med sliprondellen. Efter att ha våldfört mig på alla gamla tapetfogar och förvandlat nån liter spackel till  damm var det dags att börja med tapetseringen! Jag började med fondväggen med en tapet från Borås Tapeter ur kollektionen Hanna Werning. Riktigt läcker tycker jag! Dörren går i samma färg som de gröna bladen, och imorgon skall jag tapetsera resten av rummet med röd metallic. Coolt kommer det att bli!

 

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!