15 december 2011

Nytt tema

Efter några timmars knackande på tangentbordet har det nya temat landat på crille.org. Jag kallar det för CrilleCoolGrey. Det återstår en del putsning, men sedan kan jag nog erbjuda temat för nerladdning om fler är intresserade av temat. Det är i alla fall löst grafiskt baserat på ett annat tema, men koden är som vanligt handknackad av /me.

 

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!