13 december 2011

Uppdaterad WordPress

Man kan vara säker på att man har lite för många sajter att ta hand om när det är jobbigt med uppdateringar när det kommer en ny version av WordPress. Idag har jag i alla fall uppdaterat crille.org, gnorpen.com, pimpmyfood.se och emmaohlsson.se! Till nyheterna i denna version här bland annat en kraftigt uppdaterad media-uppladdare. Ska bli kul att testa den. Nu är det nämligen en drag ’n drop uppladdare. Du ska kunna dra och släpa en bild från skrivbordet rätt in i inlägget bara!

WordPress är helt enkelt den bästa CMS’en som finns.

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!