11 december 2011

Telefonpost

Ok, nu har jag hittat en iPhone-app som heter Blogwriter Lite som man kan skriva poster med och det är det som jag gör ny. Denna Lite-version har inte stöd för andra typer av poster än rena textmassor, men betalversionen, som kostar hela 22:- kan klara annat oxå, som bilder förhoppningsvis. Funkar denna appen bra blir det ett köp!

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!