11 december 2011

Ny-fixade dörrar

Jag lovade ju härom dagen att det skulle bli bilder på dörrarna här hemma som jag har fixat och här kommer dem! Jag har bytat handtag på alla dörrar i huset och målat alla dörrar vita. Nästan alla dörrar i alla fall. Emmas dörr fick en grön färg som kommer att matcha tapeterna på hennes rum riktigt bra. Tapeterna är utvalda och ska beställas imorgon.

 

 

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!