10 december 2011

Måla dörrar!

Vilken helrenovering det har varit här idag! Igår kväll var vi på Målarboden och köpte färg och nya handtag till alla dörrar i huset. Jag har målat om alla innedörrar vita, och till Emmas rum blev det en grön färg som verkligen syns så att säga! Mer om detta kommer imorgon tror jag när jag har fått på handtagen och så där. Fint som fasiken blev det i alla fall!

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!