9 december 2011

Uppdateringar!!!

Tro det eller ej, men jag har faktiskt uppdaterat bloggen! Det var inte igår det hände verkligen. Det har hänt så himla mycket i den sociala världen och i mitt tycke börjar Facebook döda allt vad bloggar och andra sociala medier heter. I alla fall: nu har jag hittat URL’en till min blog igen (den är ganska enkel) och jag har lagt på ett nytt tema. Snyggt va!

 

Egentligen är jag nog lite lat som bara letade upp ett tema (och modifierade marginellt) med tanke på att WordPress är en av de roligaste saker jag vet! Jag har för inte så länge sedan avslutat en kurs där studenterna gjorde just egna teman i WordPress, men jag antar att det är lite som skomakarens barn det där.

 

Temat som jag har lagt på heter zeeSynergy och kan laddas hem ifrån deras hemsida.

 

 

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!