9 december 2011

Hittade en Mac klient

Att behöva sitta och blogga från själva webbsidan känns inte helt okej tycker jag. Då blir man ganska glad när man hittar en klient som gör riktigt bra! Den jag sitter med för tillfället heter konstigt nog Qumana och är en fri klient för att posta saker till en WordPress-driven sida.

Den fungerar riktigt bra att skriva poster ifrån, men jag gissar på att när det skall sättas in en bild i posten så kommer programmet att behöva bekänna färg!

Under Linux har jag använt en klient som heter Drivel, och den gör jobbet riktigt bra, men på Mac-sidan såg det faktiskt lite mörkare ut när jag började att leta. En sak som jag kan säga som redan nu börjar störa mig är den titala avsaknaden ifrån språkstöd! Jag skriver i blindo såvida jag inte får en stavningskontroll, men det kanske den har om man rotar lite bland inställningarna. Vem vet!

Postat under: Bloggen

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!