7 juni 2011

Drivel

Har installerat om datorn på jobbet igen. Förra installationen klarade sig faktiskt i nästan ett år, vilket är nytt rekord för mig tror jag. Nu är det Ubuntu för hela slanten här!
Till min stora gjädje har Spotify nu en klient för Linux, så nu slipper man köra det igenom Wine. Senaste versionen av Spotify bröt ju ganska ordentligt med Wine, så tillägget är välkommet.
Har dessutom installerat det gamla trokänar-programmet Drivel, som gör att du enkelt bloggar direkt från ett program utan att behöva gå omvägen in i bloggen.

So far, so good!

 

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!