23 augusti 2010

Altanbygge

Är det något som saknas på vårt hus så är det en altan. Baksidan av vårt hus ligger så att en altan skulle ge mycket större möjligheter och bli en underbar plats att använda. Sagt och gjort, i helgen gjorde vi den! Plintarna gjöt vi före semester och sedan satte vi igång. Observera att allt gjordes på en enda helg!

Insidan före

Första lasset brädor

Utsidan före

Golvbjälkar mot huset på plats

Golvreglarna på plats

Trallgolvet börjar ta form

Skruvdragare is the shit!

På med lite klädselbrädor

Ut med gamla fönster

Hål för altandörren

In med ny altandörr och nytt fönster

Takbjälkarna på plats

På med plasttaket

Måndag morgon: Allt klart!

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!