18 november 2009

HDMT.net = gone

Sajten, som erbjöd strömmande video i form av massvis med film och serier, ber nu meddela att de stängt ner och kommer troligen att öppna inom en snar framtid. Själv är jag lite skeptiskt till detta då jag inte riktigt förstår HUR de kunde ta betalt för tjänsten?
Meddelandet på hemsidan berättar i alla fall:

Notice:

We appreciate your concern and support in trial run period of HDMT.NET. Due that our servers fail to offer services caused by too many visitors. We have to close HDMT.NET for now. In trial run period, we received many bug reports and suggestions for improvement, we will reconfigure our system accordingly to provide members with better streaming service. HDMT.NET. will be reopened very soon and stream to loggined registered members only to prevent from link stealing which is plaguing our streaming server. Now you can register an account and leave your email address, and we will send a message to you when our site reopened.
Thank you!

hdmt

Postat under: Nyheter

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!