Misär!

Jag beställde komponenter till en nya dator i förra veckan. Dags att testa hur det är att köra Windows igen tänkte jag nu när 7’an kommer och så. Jag dammade av min Mac och ställde ner den i källaren under en högtidlig cermoni. Grejjerna jag beställde kom lite senare än beräknat, för vissa saker var slut, men när när väl fått alla kartonmger från Dustin och började bygga blev jag snabbt grinig. Min datorlåda (modell Kick-ass!) ville såklart ha ett Micro-ATX-kort och där stod jag med ett ATX-kort, som är bra mycket större. Enda chansen att få det moderkortet in i lådan blir att vika det på mitten.

Nåväl, inget att göra utan att returnera det. Tur att man plockat ihop en dator till den här veckan till mina föräldrar, och den funkar fint i alla fall!

Grafikkortet jag köpte till min nya dator (ett GTX-260) var förresten det största jag sett. Det sticker ut 10-12 cm utanför moderkortet. Kors!

gainward-geforce-gtx-260

Postat under: Hemma