13 september 2009

NIT-programmet är först igen!

Jag är ju ansvarig för klienterna i våra 6 labsalar där vi kör programmet Nätverksteknik med IT-säkerhet, NIT. I den salen installerade jag före helgen alla mina 98 klienter med Windows 7! Jag tror att vi är bland de första som kör Windows 7 i produktionsmiljö, speciellt eftersom Spotify ingår i standardinstallationen!

Windows 7 är verkligen något alldeles extra. Jag tror att det snart kommer att bli lika bra som Windows XP. Snedträffen Windows Vista känns väldigt långt borta när man kör 7’an. Windows 7 släpptes till MSDNAA-akademier för cirka 3 veckor sedan och till konsumenter den 22:e oktober.

nitwindows7-logo

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!