5 september 2009

Misär!

Jag beställde komponenter till en nya dator i förra veckan. Dags att testa hur det är att köra Windows igen tänkte jag nu när 7’an kommer och så. Jag dammade av min Mac och ställde ner den i källaren under en högtidlig cermoni. Grejjerna jag beställde kom lite senare än beräknat, för vissa saker var slut, men när när väl fått alla kartonmger från Dustin och började bygga blev jag snabbt grinig. Min datorlåda (modell Kick-ass!) ville såklart ha ett Micro-ATX-kort och där stod jag med ett ATX-kort, som är bra mycket större. Enda chansen att få det moderkortet in i lådan blir att vika det på mitten.

Nåväl, inget att göra utan att returnera det. Tur att man plockat ihop en dator till den här veckan till mina föräldrar, och den funkar fint i alla fall!

Grafikkortet jag köpte till min nya dator (ett GTX-260) var förresten det största jag sett. Det sticker ut 10-12 cm utanför moderkortet. Kors!

gainward-geforce-gtx-260

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!