27 juli 2009

En tur i glidflygplanet

Ibland har man lite tur! En kompis pappa är med i Banja Luka Aero-klubb och bjöd mig därför på en tur i hans största hobby: glidflygplan! Så jädra kul var det! Att segla ljudlöst 500 meter ovanför marken i en vansinnig fart. Han gillar att göra luftakrobatik oxå (han tävlar i det) så han gjorde ett par rätt roliga stunts när vi var i luften. Aces High!

glidflygplan

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!