Extremt välgjord iPhonekopia på Ebay

Fejkade iPhones har vi sett sedan den första iPhonemodellen lanserades, och de säljs öppet i till exempel Thailand, som vi skrivit om tidigare.

De kinesiska tillverkare som utvecklar dessa kopior har blivit bättre och bättre, och den senaste modellen är faktiskt förvillande lik den riktiga varan, om du förbiser några märkliga accessoarer och att skrället är segt som sirap.

Macmedics har spelat in en liten film vi hittar på Youtube, där de visar innehållet i den låda som en lurad eBay-köpare kom in med. Själva telefonen ser verkligen ut som en iPhone, och till och med operativsystemet har gjorts för att vara en kopia av Apples mobil. När iPod startas får vi dock en skymt av det underliggande systemet.

Så se upp om du tror dig ha hittat en superdeal på eBay eller andra auktionssidor.

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=J_TZfpEvzrQ]

Postat under: Teknik