5 juni 2009

Piratpartiets valvakor

Pressmeddelande den 3 juni kl 16:00

Piratpartiet kommer att hålla valvakor på EU-valnatten den 7 juni på flera platser i landet. Vår partiledare Rick Falkvinge och toppkandidat Christian Engström kommer att befinna sig på valvakan i Stockholm. Den äger rum på Restaurang Nymble på KTH. För pressackreditering, registrera de reportrar som ni önskar ska delta efter vår middag (från 20:30) på http://valvaka.stockholm.piratpartiet.se.

Vår andrakandidat Amelia Andersdotter från Lund kommer att vara på valvakan i Malmö, som äger rum på Heleneholms Slott, och press är välkommen från 19:30. För pressackreditering, ring kvällens värd Jacob Dexe på 0707-832320.

Vår tredjekandidat Mattias Bjärnemalm från Uppsala kommer att vara på valvakan i Uppsala. Den äger rum på The Red Room från klockan 20:00, och hålls alltså på en helt vanlig sportbar/restaurang där man kan dyka upp som reporter utan föranmälan.

Vår fjärdekandidat Anna Troberg kommer att vara på valvakan i Stockholm.

Egna livesändningar:

Vi kommer själva att sända live från samtliga valvakor på http://live.piratpartiet.se. Strömmarna kommer att gå via Bambuser.

För mer information:

kontakta Rick Falkvinge (PP), partiledare för Piratpartiet, 0708-303600

kontakta Christian Engström (PP), förstekandidat till EU-parlamentet, 070-6633780

kontakta Amelia Andersdotter (PP), andrakandidat till EU-parlamentet, 0738-436779

kontakta Mattias Bjärnemalm (PP), tredjekandidat till EU-parlamentet, 0704-385046

kontakta Anna Troberg (PP), fjärdekandidat till EU-parlamentet, 0704-676273

se Piratpartiets Pressweb, http://press.piratpartiet.se, för pressbilder och liknande

piratpartietlogga

Postat under: Nyheter

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!