20 april 2009

Skullcandy Hesh

Mums! Jag har köpt mig ett par nya hörlurar, ett par Skullcandy Hesh. Tanken är att jag skall ha dom lite på jobbet så att mina kära kollegor slipper lyssna på min musik hela tiden och när man cyklar till jobbet och sånt.

Lurarna är riktigt snygga och ljudet är oxå helt okej. Trycket i basen är vansinnigt bra och diskanten är oxå fin. I min mening är mellanregistret den svaga länken. Lurarna har en tentens att vilja spela lite för mycket mellanregister för min smak, men det går ju att justera med lite EQ.

Dansmusik, som till exempel Infected Mushroom, låter vansinnigt bra!

EDIT: Slipknot låter mycket fint oxå 🙂

Skullcandy Hesh

Postat under: Hemma

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!