Ny server

Visst går det fortare! Min blog har flyttat in i en ny server idag, en riktigt gosig liten maskin som tuffar på utav bara den. Till specen kan nämnas att det är Xeon, 5 st SCSCI Ultra Wide 320 i RAID-5 och 3Gb minne. Allt som behövs för en riktigt fungerande kärra med andra ord! Min blog har huserat på allt från uttjänta 486:or till den här, så jag gillar utvecklingen, hehehe.

Lite småproblem var det så klart att få allt flyttat till ny maskin, men på det stora hela gick det väldigt smidigt. Den mesta datan var överförd på 5 minuter och med databasbackuper var allt flyttat på under en kvart. Smidigt! Enda småproblemen jag hade var nog att ett litet plugin på bloggen (Simpsons Quote) inte riktigt ville vara med från första början, men efter 3 minuters pillade fungerade även den modulen. 

Postat under: Bloggen, Sajter