2 år i huset!

Idag för två år sedan flyttade jag och Suzana in i huset från vår gamla lägenhet. Så här i efterhand är jag bara positiv. Visst kostar det betydligt mer att bo i hus, och oj va det är värt det! Friheten och ytorna skulle jag inte kunna klara mig utan nu. Det är lätt att tro att man blir galen på att klippa 2500kvm gräsmatta och sköta en trädgård optimerad för två pensionärer, men jag ser allt där där som ren underhållning som man tar i när man har tid.

Sen klart att det finns saker i lägenheten man saknar. Det första jag kommer att tänka på är naturligtvis badkaret… mmmm mitt älskade badkar. Vi brukade trivas ihop så bra! Nu har jag inte badat badkar ordentligt på två år. Det saknar jag. Jag gillar verkligen badkar. Brukade gå upp en timme för tidigt på morgonen och sova den sista timmen i badkaret. SÅ mycket gillade jag badkaret!

Ändå ångrar jag inget och trivs bara bättre och bättre i huset!

emma trappan

Postat under: Hemma