Tapetsering

Att tapetsera brukar vara riktigt ball. Jag gillar att tapetsera. På samma sätt som det är kul att lägga golv är även tapetsering en sån där grej som går väldigt fort och blir väldigt bra. Så brukar det i alla fall vara, men inte idag tydligen! Jag måste erkänna att de tapeter jag hade köpt antagligen inte var av finaste kvalite, och sånt betalar sig inte!

Tapet-jäklarna var tunna som frimärken, och varenda lilla pryl på väggen syntes hur tydligt som helst med tapeten på väggen. Inget annat att välja på än att ta bort skräpet; lämna tillbaka alla rullar och köpa en annan tapet som skall upp om några dagar. Tur var att jag bara hann att tapetsera upp första rullen. Jag såg åt vilket håll det började barka när jag satte upp våderna, och insåg att det var nog bäst att sluta nu för att se hur detta skulle se ut nästa dag. Jag gillade inte resultatet…

frustration

Postat under: Hemma