2 februari 2009

OpenSUSE ingen höjdare

Jag avinstallerade OpenSUSE cirka lika snabbt som den blev installerad. För att kunna använda de Novellfunktioner jag var intresserad av var man tvungen att gå tillbaka två versioner av OpenSUSE, vilket inte gjorde det hela lika lockande. Tillbaka på jobbet med Windows XP igen alltså. Suck… det går verkligen inte att fly från Windows så enkelt på min arbetsplats.

suse-logo-green

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!