TTELA har nu sajt

Trollhättan Tidning (+ de arma stackarna i Lilla Edet) har fått en rejäl uppgradering av sin sajt, www.ttela.se, och nu ser den betydligt moderna ut. Till skillnaderna på ytan m ärks direkt ett mer ”rundare” utseende och betydligt fler bilder och nyheter på förstasidan. Detta har naturligtvis gjort sajten rejält trögre att köra, något som jag faktiskt måste erkänna börjar kännas påtagligt på min gamla Mac här hemma.

Det är ju en 5 år gammal maskin, så det kanske har sin förklaring där. Ändå måste jag säga att den hänger med riktigt bra. En 5 år gammal PC går ju som bekant inte att använda till så hemskt mycket, men min 5 år gamla Mac kör det mesta utan att klaga. Då inkluderar jag även Adobe Creative Suite 3 och www.aftonbladet.se, som faktiskt är en av de trögre grejjer att låta sin dator hålla på med!

Postat under: Nyheter