13 november 2008

Ny kabel beställd

Jag kan inte riktigt säga varför jag inte har gjort det tidigare, men TV’n vi har är av typen ”bra”, men jag har fortfarande inte kört någon riktig HD på den ännu, men ändringen kommer. Jag beställde idag en HDMI-DVI-kabel som jag skall dra mellan ett ledigt DVI-uttag i datorn (PC’n altså) och TV’n. Sedan skall PC’n få spela upp film i format som får min XBOX att kippa efter andan. Den borde komma om ett par dagar, så det skall bli kämpe-göj att se hur duktig min lilla TV är!

Postat under: Jobbet

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!