En vecka med iPhone

Imorgon har jag haft min iPhone i en hel vecka och för att summera veckan kan vi säga så här: WOW! Telefonen är verkligen värd vartenda öre. Faktum är att om den hade kostat det dubbla hade den fortfarande varit väl sitt pris! Det är verkligen flera produkter i en. Det är en handhållen dator som använder Apple Mail och Apple Safari för websurfning, det är en riktigt duktig iPhone med Cower-Flow som spelar upp video och allt möjligt, det är en GPS, en kamera och hemskt mycket annat. Som en liten bonus kan man även ringa med den!

Trots alla dessa grejjer känns det ändå som om detta är en telefon som kommer att bli utbyggd. För att till exempel MMS’a med den måste den JailBreakas. Jailbreak är ett sätt att ”hacka” telefonen för att låsa upp annan funktionalitet. Om man inte har Fri Surf-abbonemanget är detta en nödvändighet eftersom utan Jailbreak går det inte att stänga av surfning via EDGE. Det kan bli riktigt dyrt att surfa med EDGE, speciellt utanför Sverige. Kameran är ”bara” en 2 megapixlare, anar man kanske en 5 megapixlare inom kort? 

Postat under: Hemma