4 maj 2008

John Rambo (2008)

John Rambo lever nu mera i Thailand, där hans liv verkar lugnt och stabilt.
En dag blir han dock uppsökt av ett kristet missionärspar som vill ha hans hjälp för att transporteras längs floden över gränsen till Burma. De är på väg dit för att lämna medicin och förnödenheter.

Rambo vill inte göra detta och säger gång på gång ”Go home” och ”You ain’t gonna change nuthin’!”.
Men han accepterar dock deras önskan efter dess att Sarah (Julie Benz) övertygat honom med följande fras.: ”Maybe you’ve lost your faith in people. But you must still be faithful to something. You must still care about something. Maybe we can’t change what is. But trying to save a life isn’t wasting your life, is it”.

Efter dess att Rambo lämnat av dem, blir missionärsparet kidnappade av ett gäng sadistiska soldater, så Rambo bestämmer sig för att med hjälp av en specialutvald kommandogrupp sätta hårt mot hårt.

Stallone är kanske inte värdens mest snabbtalande person, och låter i intervjuer riktigt, riktigt dum, men i rollen som John Rambo är han ruggigt bra.
Det är nästan som man kan tro att han är född för just den rollen.

Postat under: Filmer

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!