Service pack 3 för XP inställt

Igår kväll skulle Microsoft ha släppt det efterlängtade service pack 3 för Windowx XP för nedladdning på Microsoft Download Center och Windows Update. Efter att i sista minuten ha upptäckt ett kompatiblitetsproblem med det för många okända programmet Microsoft Dynamics Retail Management System så väljer mjukvarujätten att skjuta upp lanseringen av service pack 3 på obestämd tid.

Istället satsar Microsoft nu på att se till att användare som har Microsoft Dynamics Retail Management System installerat inte kommer att erbjudas Service Pack 3 automatiskt via Windows Update.

Enligt Microsoft så ska det även finnas kompatiblitetsproblem mellan service pack 3 för Windows XP och Windows Vista med service pack 1 men exakt vad detta rör sig om är oklart. Det finns i dagsläget inga uppgifter om när service pack 3 kan bli aktuellt att släppas.

Postat under: Nyheter