Messenger 7 till Mac – en stor besvikelse

Den stora nyheten i Microsoft Messenger for Mac 7.0 är att det inte finns någon stor nyhet. Företagsanvändare ska i och för sig kunna köra såväl ljud- som videokonferens mellan Mac och PC, men i övrigt handlar det framför allt om finputsning och buggfixar.

Bland övriga nyheter märks att du numera kan välja smeknamn på dina kontakter, söka bland dina kontakter och chatta med andra Messengeranvändare via Bonjour.

Det mesta tyder på att version 7.0 endast är en mellanversion i väntan på att Microsoft släpper en helt omarbetad Messenger-klient till Mac. Ska man tro tidigare rapporter kan den nya klienten bli aktuell redan till hösten.

Systemkravet för Messenger 7.0 är Mac OS X 10.4.9 eller senare. Vill du ladda ner programmet rekommenderas ett besök på Microsofts Macsida.

Postat under: Program