Bloggen uppdaterad!

Det var ett bra tag sedan sist, men nu har jag uppdaterat bloggen från version 2.0 till 2.5. Jag sökte samtidigt runt efter att byta ut mitt tema på sidan, men faktum är att jag inte hittade något annat tema som jag gillade. Vid det här laget har jag gjort rätt många poster i denna blog och jag har mycket bilder i den. Eftersom nästan alla bilder använder sig av vit bakgrund måste naturligtvis temat vara sådant att text delen av bloggen har vit bakgrund, och av de teman med vit bakgrund gillar jag faktiskt den här bäst. Säkerligen kommer jag att hitta ett annat tema om jag bara letar vidare.

Skillnaderna mellan version 2.0 och 2.5 är alltså inget direkt som en besökare kan se, men under ytan är det en otrolig skillnad! Administrations gränssnittet är fenomenalt snyggt gjort och saker har blivit om möjligt ännu enklare att administrera nu. Bilduppladdningen är till exempel helt sjukt snyggt gjort. Kors!

WordPress 2.5 rockar hårt!

Postat under: Bloggen