Nyheterna i Safari 3.1

Apple släppte precis en uppdaterad version av Safari som nu blivit ännu snabbare och ännu bättre – dessutom har Safari fått stöd för en mängd nya webbstandarder.
I dag kom Safari 3.1, och Apple fokuserar på hur snabb den nya versionen är. Nya Safari laddar sidor 1,9 gånger snabbare än Internet Explorer 7 och 1,7 gånger snabbare än Firefox 2. Safari ska också kunna köra javaskript upp till 6 gånger snabbare än någon annan webbläsare.

Safari 3.1 för OS X och Windows ska dessutom ha stöd för de senaste ljud, video och animationsstandarderna i HTML 5 och vara först av alla webbläsare med att ha stöd för CSS Animations. Utöver detta har Apple även bakat in stöd för CSS Web Fonts som öppnar upp för webbdesigners att använda fonter på ett helt nytt sätt i designen.

Safari

Postat under: Program