Anydvd HD kopierar skyddade blu-ray-skivor

Den senaste versionen av Anydvd HD innehåller en funktion som gör att du nu även kan kopiera skyddade blu-ray-skivor. Sedan tidigare har programmet även en motsvarande funktion för hd-dvd-formatet.

För drygt ett år sedan lanserade Slysoft Anydvd HD som då var ett av de första programmen som kunde användas för att kopiera skyddade hd-dvd-skivor. Redan då lovade företaget att de senare skulle fixa samma funktion för blu-ray.

I dagarna har Slysoft nu släppt version version 6.4.0.0, och precis som utlovat så har det fullt stöd för kopiering av båda hd-formaten, vilket alltså innebär att blu-ray-skivor inte längre är något problem.

Den nya versionen innehåller även ett antal mindre buggfixar. Anydvd HD kostar normalt sett 79 euro. I dagsläget kan du dock utnyttja en påskrabatt vilket innebär att priset landar på 63,20 euro vilket motsvarar drygt 600 kronor.

Anydvd

Postat under: Nyheter