19 mars 2008

Kärt återseende i Superman: The Man of Steel

Det är nu bekräftat från säkra källor hos Warner Brothers att Bryan Singer återvänder för att regissera nästa Superman film. Det är också sedan tidigare bekräftat att Brandon Routh igen mantlar rollen som Clark Kent som han gjorde för första gången i Superman Returns.

Manusförfattarna från den senaste filmen har dock sagt nej men det ryktas att personerna bakom manuset till Transformers ligger bra till. De har redan deltagit vid flertalet möten som handlat om denna film. Hur det blir med den saken lär vi bli varse om inom kort eftersom filmen beräknas vara klar för premiär om bara drygt ett år.

Superman

Postat under: Filmer

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!