1 februari 2008

Conversations with other women (2006)

Den här filmen såg vi igår… ok, jag skall vara ärlig: vi började i alla fall att se den men efter en halvtimme tog orken slut. Filmen går ut på att en kille och en tjej pratar. Inget annat. Det dom pratar om är dessutom så ointressant att man snudd på avlider. Detta är definitivt en tjej-film, men jag har nog fortfarande inte träffat på någon, kille eller tjej, som skulle kunna uthärda denna tragiska sörja.

Den är dessutom filmat otroligt irriterande: bilden är liksom delad på mitten där varsin skådespelare syns i varsin halva av bilden. Hela filmen. Otroligt dåligt!

Conversations

Postat under: Filmer

Imponerande! Du kom ända hit!

Logo
visningsbild

Christian Ohlsson

crille (at) crille (dot) org

https://crille.org

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Crilles blog är en hemsida som drivs av mig, Christian Ohlsson. Jag bor i ett gulligt hus i Trollhättan tillsammans med fru och dotter. Dagarna spenderar jag som universitetsadjunkt på Högskolan Väst's avdelning för Medier & Design. Där håller jag kurser inom webbdesign, spelutveckling och programmering. Kvällarna tillbringar jag på de_inferno, de_train, fy_pool_day eller någon av de andra banorna i Counter Strike.

Temat på denna sida är gjort av mig med hjälp av det alldeles underbara CMS-systemet Wordpress. Naturligtvis är allt skapat på en PC med Brackets. Up the Irons!