Video visar keynoteblundrar

När Steve Jobs presenterar nya produkter på Macworld eller andra mässor brukar det för det mesta gå som på räls. Men ibland hamnar det ändå lite grus i maskineriet, eller en stock eller två i hjulen. En video på YouTube har samlat de lustigaste.

Macologist från MacNN:s forum har satt ihop en liten film som finns att skåda på YouTube. I filmen visas många av de små och stora missar som gjorts vid diverse öppningsanföranden av Steve Jobs.

Oftast går dessa presentationer så smidigt att det gör andra presentatörer avundsjuka, och Jobs ”verklighetsförvrängande fält” som får publiken att applådera vad han än presenterar är välkänt. Men hur välförberedda dessa än är och hur karismatisk talare Jobs än är, så går det ändå fel ibland.

[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=KsKKQNZG3rE]

Postat under: Klipp